Utolsó kommentek

Te fizeted a pókerversenyek győzteseit!

2009.10.31. 12:02 Ablak

Több 100.000 dolláros, néha milliós nyereményekről cikkeznek az internetes portálok a különféle póker bajnokságok kapcsán. Sokszor leírják, hogy amúgy teljesen hétköznapi emberek, akár ingyenes tornákkal kezdve meddig jutottak el a póker világában. Ez mind szép és jó, de rettentően félre vagyunk vezetve. Csak a szépet és a jót látjuk mindebből, hisz ki ne szeretne játékkal milliókat keresni. Sokakat el is csábít az online játékok világa. Ők lesznek azoknak a százezreknek az alap pillérei, akik a több millió dolláros nyereményeket fogják megfinanszírozni a következő póker versenyek nyerteseinek. Merthogy pénz a pókerben abból van, hogy azt a másiktól elnyeri az ember. Ami ingyenes, az csak a beetetés, a csali, amivel játékra lehet bírni a népet, aki aztán majd nagyrészt veszíteni fog.
A hírek nem szólnak arról, hogy Gipsz Jakab budapesti lakos veszített 10 dollárt az internetes pókerben, mint ahogy arról se cikkeznek ha az egész havi fizetését elbukja egyetlen nap alatt.
Nagy divat lett az elmúlt években a szerencsejáték és ez a divat tovább hódít. Ömlik a reklám a tévéből és erről szólnak a hírek a különféle hírportálokon, újságokban. Nincs ez így jól, főleg azért, mert mindez rettentő egyoldalú.
Főleg a fiatalok körében örvend egyre nagyobb népszerűségnek az internetes póker és egyéb szerencsejáték. Ezek a fiatalok pedig - annak ellenére, hogy még lehet valóban csak ingyen játszanak - nem tudják, hogy előbb-utóbb nagy részük az álomviláguk nettó befizetői lesznek.
Fel kell hát hívni a figyelmet arra, hogy a szerencsejáték nem egy értékteremtő játék, hanem egy hosszú távon, akár káros szenvedély.
Ne neveljünk szerencsejáték-függő generációt csak azért, mert most még nem tűnik veszélyesnek a szerencsejáték térhódítása!

1 komment

Címkék: internet póker szerencsejáték

A bejegyzés trackback címe:

https://ablak.blog.hu/api/trackback/id/tr381488614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalnoki 2009.11.02. 17:42:46

egész pontosan ez úgy néz ki hogy a pókerező játékosok 5-8 százaléka lehet hosszútávon is nyereséges a többi bukó...

viszont általában a tonák szervezői nyereségesek..

nah de hogy ne legyen olyan szomorú a vége itt egy jó kis hőszigetelés kalkulátor

www.hozo.hu/kalkulator.php
süti beállítások módosítása